Titus Müller - Müller, Titus-De vrouw van de brillenmaker (nie

Schrijver:
Titel: Müller, Titus-De vrouw van de brillenmaker (nieuw)
ISBN: 9789033629570
Uitgever:
Bijzonderheden: Deze meeslepende historische roman, De vrouw van de brillenmaker van Titus Müller verplaatst de lezer naar Engeland in hel jaar 1587. De kerk is oppermachtig en doet er alles aan om haar positie te handhaven. Daarom wordt Wydiffe, de man die de ...
Prijs: € 8,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze meeslepende historische roman, De vrouw van de brillenmaker van Titus Müller verplaatst de lezer naar Engeland in hel jaar 1587.
De kerk is oppermachtig en doet er alles aan om haar positie te handhaven. Daarom wordt Wydiffe, de man die de Latijnse Bijbel voor het volk toegankelijk wil maken, uit de weg geruimd. Zijn werk wordt echter voortgezet door anderen. Wie betrapt wordt op navolging van Wycliffe moet dit met de dood bekopen.
Zo ook de 'meester van het licht', brillenmaker Elias Rowe. Hij laat een jonge, leergierige vrouw achter: Catherine Rowe. Zij doet er alles aan om de moordenaar van haar man op het spoor te komen. Wie kan zij vertrouwen? Zal de waarheid haar bevrijden?
Een intrigerende roman over de zoektocht van een vrouw die, verblind door haat, uiteindelijk verrast wordt door het Licht.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Titus Müller - Müller, Titus-De vrouw van de brillenmaker (nieuw)