Gerhard Tersteegen - Tersteegen, Gerhard-Huisgezangboek voor he

Schrijver:
Titel: Tersteegen, Gerhard-Huisgezangboek voor het gelovig gezin en de eenzamen
Uitgever:
Bijzonderheden: Huisgezangboek voor het gelovig gezin en de eenzamen, door Gerhard Tersteegen (1697-1769), benevens zijn beknopte levensloop. Volgens het voorwoord: Hierbij een Nederlandse vertaling, voor het eerst, van een beroemd Duits gezangenboek met 122 inni...
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Huisgezangboek voor het gelovig gezin en de eenzamen, door Gerhard Tersteegen (1697-1769), benevens zijn beknopte levensloop.
Volgens het voorwoord: Hierbij een Nederlandse vertaling, voor het eerst, van een beroemd Duits gezangenboek met 122 innig gelovige gedichten. 
Het is van Gerhard Tersteegen, een zeer achtenswaardig mens, in Mörs (a.d. Rijn) 1697 geboren en in Mülheim door God geroepen te prediken, zielszorger, medicijnmeester, schrijver van prachtwerken en de dichter van het Blumengärtlein. 
Een grote in Gods Koninkrijk en één der deemoedigsten. 
Muntte uit in reine vroomheid, opofferende liefde voor God en medemens: in armoe, in soberheid, zielenadel en zelfverloochening. 
De liederen zijn zonder muzieknotatie.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerhard Tersteegen - Tersteegen, Gerhard-Huisgezangboek voor het gelovig gezin en de eenzamen