Voskuil, Julia - Creatieve combinaties / druk 1

Schrijver:
Titel: Creatieve combinaties / druk 1
ISBN: 9789062555482
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2002, Gebonden
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het gebruik van een tuin als verlengstuk van de woning wint terrein. Die ruimte gebruiken als buitenkamer stelt eisen aan het ontwerp en de inrichting. Combineren is daarbij het sleutelwoord. Met deze invalshoek als thema komen veel aspecten aan de orde zoals een goed doordachte inrichting en mogelijkheden voor renovatie. Het gebruik van verhardingen, tuinornamenten en -meubilair wordt in combinatie gebracht met toepassingsmogelijkheden met heesters, vaste planten, bolgewassen, siergrassen en zelfs groenten. Veel bruikbare voorbeelden passeren de revue. Een inspirerend boek voor het (her)inrichten van kleine en grote (delen van) tuinen. Heldere teksten en veel foto's maken dit boek tot een rijke bron van ideeën.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Voskuil, Julia - Creatieve combinaties / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.