Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Sierens, Inge - Blauw dat wemelt

Schrijver:
Titel: Blauw dat wemelt
ISBN: 9789022337493
Taal: Nederlands
Uitgever: Manteau
Bijzonderheden: Perfecte nieuwstaat! Paperback, 2020, 275pp.
Prijs: € 4,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Demonen uit het verleden houden Elly sinds kort meer bezig dan haar lief is. Het is moeilijk om greep te krijgen op de herinneringen aan haar kindertijd. Een disfunctionele moeder die geregeld vol drama uitbarstte in gewelddadige scènes, de relatie die ze als zeventienjarige had met Adam, een tien jaar oudere man. Hoe wáár zijn die herinneringen? En wat dreef haar geliefde doden nu echt?

Inge Sierens is germaniste. Ze werkt al meer dan vijfentwintig jaar voor televisie, en maakte door de jaren spannende tijden mee bij het productiehuis Woestijnvis. Zo stond ze mee aan de wieg van De Mol, en was ze producer van programma’s als Schalkse Ruiters en Basta. Met haar debuut Blauw dat wemelt keert ze terug naar een intiemer tijdperk dat haar sinds geruime tijd niet loslaat.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sierens, Inge - Blauw dat wemelt