IJmker, Janne - Achtendertig nachten (Ex.2)

Schrijver:
Titel: Achtendertig nachten (Ex.2)
ISBN: 9789023991731
Taal: Nederlands
Uitgever: Mozaiek
Bijzonderheden: 2007, 4e druk, 311 pp paperback met flappen (in goede staat!, leesstrepen op de rug) Staat van het boek: 7.5-8.0
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Janne IJmker - Achtendertig nachten (Ex.2)
(Mozaiek)
ISBN 9789023991731
4e druk 2007
311 pp paperback met flappen
(in goede staat!, leesstrepen op de rug)
Staat van het boek: 7.5-8.0

Elsjen Roelofs wordt verdacht van het vergiftigen van haar man, Jan Alberts. In maart 1767 komt zij in het gevang van Assen terecht, waar ze op haar berechting moet wachten tot het kind dat zij verwacht geboren is. In de eenzaamheid van de gevangenis wordt een meisje geboren. Het wordt meteen bij Elsjen weggenomen. Daarna rest haar niets meer dan de kale muren van het gevang en het nachtelijk bezoek van Janna, de enige vrouw die zich over haar ontfermt.Recensie(s)Het is 1767 en Elsjen wordt na de verdachte dood van haar man opgesloten in het gevang in Assen in afwachting van de berechting. Zij baart een dochtertje dat direct van haar weggenomen wordt en heeft voor de nacht een helpster die haar tot steun is. Aan haar en aan het papier vertrouwt ze in achtendertig nachten haar levensverhaal toe. Voor de ogen van de lezer ontrolt zich de tragiek van een pienter boerenmeisje, gedomineerd door een bazige oma en een labiele en zwakke moeder. Gedreven door plichtsbesef zet ze haar grote liefde opzij om zich te laten uithuwelijken aan een lompe boerenzoon, zodat land bij land blijft. De schrijfster kan meeslepend vertellen, zodat met spanning de ontknoping wordt afgewacht. Ze heeft zich goed verdiept in het Drentse leven in de achttiende eeuw. De authentieke begrippen van deze op een werkelijk gebeurde rechtszaak gebaseerde roman zijn in een verklarende woordenlijst achter in het boek opgenomen. Boeiende historische roman voor een grote lezerskring. Kleine druk.

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

IJmker, Janne - Achtendertig nachten (Ex.2) IJmker, Janne - Achtendertig nachten (Ex.2) IJmker, Janne - Achtendertig nachten (Ex.2) IJmker, Janne - Achtendertig nachten (Ex.2) IJmker, Janne - Achtendertig nachten (Ex.2)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.