Bohm, W. - De lotusenergie chakra's / druk 1

Schrijver:
Titel: De lotusenergie chakra's / druk 1
ISBN: 9789060303351
Taal: Nederlands
Uitgever: Driehoek, De p/a Synthese
Bijzonderheden: Goed / izgst. 1982, paperback. Oogt ongebruikt en ongelezen, geen leesvouw. Lichte beschadiging cover achterzijde, geplastificeerde laag laat iets los.Izgst.
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
De schrijver van dit boek poogt om voor de eerste maal bovenzinnelijke organen van de menselijke ziel binnen het bereik van de concrete voorstelling te brengen. Nu er bij ons zo'n grote aandacht voor de diepere lagen van de psyche bestaat, zou men ook eindelijk van de onduidelijke voorstellingen van de 'ziel' tot duidelijk omlijste begrippen van haar organisme moeten komen, wil ons hele psychoanalytisch en dieptepsychologisch onderzoek tot een reële winst voor de 'zieke' leiden. De mens houdt niet daar, waar zijn zintuiglijk oog niets meer waarneemt, op. Een aura van fijne, bovenzinnelijke krachten omgeeft en doordringt hem. Geconcentreerd in hersenen en ruggemerg bevinden zich de kiemen van de chakra's (ook lotusbloemen genoemd), die door bepaalde training opgewekt kunnen worden en tot bloei kunnen komen. Hun plaats wordt precies beschreven.

Recensie(s)
Dit boek beoogt een algemene inleiding te geven in de Yogaleer en die van de chakra's. De westerse mens zou teveel nadruk leggen op het denken, op rationele konstrukties. Daarentegen zou men meer, zoals de oosterse mens, door middel van ontspanning en meditatie, moeten doordringen in de hogere bewustzijnslagen voor een dieper inzicht in allerlei problemen. Hoewel het gebied van denken en ervaringen waartoe Bohm's boek toegang geeft, zeer waardevol is, is zijn poging toch niet geslaagd te noemen. Daarvoor is de uitleg vaak te bekoopt en onduidelijk. Het antroposofische referentiekader van de auteur werkt af en toe verstorend. Het boekje lijkt slechts geschikt voor lezers van een goede algemene ontwikkeling en sterke motivatie om zich in het oosterse denken te verdiepen.

(NBD|Biblion recensie, Dr. C.W. Aakster)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bohm, W. - De lotusenergie chakra's / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.