500 culinaire ontdekkingen

Schrijver:
Titel: 500 culinaire ontdekkingen
ISBN: 9789089270726
Taal: Nederlands
Uitgever: G+J Uitgevers
Bijzonderheden: Goed / zgan.2011, paperback. Ongebruikt, ongelezen. Geen leesvouw Zgan
Prijs: € 15,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
500 culinaire ontdekkingen
De smaak van reizen

National Geographic

Voor iedere fijnproever een genot 500 culinaire ontdekkingen. Voor dit reisboek zette National Geographic 's werelds grootste culinaire tradities op een rij. In negen hoofdstukken maakt de lezer een gastronomische wereldreis langs authentieke markten, tentjes met straatsnacks en beroemde bakkerijen. Elke bestemming wordt begeleid door een bondige tekst met praktische reistips en websites. Sprekende full colourfoto's illustreren de reisdoelen.

De National Geographic Society is een van de grootste wetenschappelijke en educatieve non-profitorganisaties ter wereld. De Society is in 1888 opgericht ter vergroting en verspreiding van geografische kennis. Daarnaast geeft het een beeld van de wereld door middel van haar tijdschriften, boeken, kaarten en interactieve media.
National Geographic Nederland en Uitgeverij Carrera brengen in 2011 het prachtige en succesvolle boekenfonds uit in overzichtelijke en heldere categorieën National Geographic Adventure, National Geographic Traveler en National Geographic Junior.
Toon minder
Recensie(s)
Wie veel naar Verre Oorden reist, komt altijd in aanraking met onbekende, verrassende en exotische keukens. Dit boek biedt een blik op culinaire specialiteiten uit de hele wereld. Maar die informatie over ingredienten, markten, seizoensproducten, keukentechnieken, streetfood, de beste steden om uit eten te gaan, luxe heerlijkheden, de lekkerste dranken, de heerlijkste desserts staat nooit per land, soort gerecht of product maar werd geheel willekeurig gerangschikt, afgewisseld met lijsten van o.m. musea, ouderwetse snoepwinkels, restaurants, cocktailbars, cafe's en pubs. Het boek is dus vooral een verzameling interessante 'weetjes', lijstjes enz., aantrekkelijk gepresenteerd en met goede foto's, helemaal toegespitst op het lezersprofiel van het tijdschrift National Geographic van wie 50% behoort tot de hoogste inkomensklasse met een daarbij passende levensstijl waarin druk gereisd wordt. De vertaling is niet briljant. Enkele van de hier gepresenteerde feiten zijn nu achterhaald. Kleine tot zeer kleine druk. Met register.

Toos Verhoeven-van Raamsdonk
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - 500 culinaire ontdekkingen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL001480761B54
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.