Meurois en Givaudan - Een lichtstraal van de zon

Schrijver:
Titel: Een lichtstraal van de zon
ISBN: 9789020281095
Taal: Nederlands
Uitgever: Ank Hermes
Bijzonderheden: Goed / izgst 1996, paperback. Oogt ongebruikt. Geen leesvouw. Een enkel vouwtje op blz. 63/64, rechtgestreken, maar nog wel zichtbaar..
Prijs: € 29,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
EEN LICHTSTRAAL VAN DE ZON

Een stem vertelt het echtpaar Meurois dat ze -naar Syrië moeten afreizen. Ze weten niet wat de bedoeling is, maar geven er gehoor aan. In hun hotelkamer in Damascus krijgen ze al meteen het antwoord een wezen van licht verschijnt aan hen; zijn stem zullen ze de komende weken blijven horen. Zijn eenvoudige boodschap is er een van liefde, alles moet nieuw worden, vooral geen strijd of oorlog, laat het hart spreken. Hij noemt zichzelf slechts 'een lichtstraal van de zon'.Hij was de Jezus die gekruisigd werd onder Pilatus. Christus sprak, handelde toen door hem, maar zijn (huidige) persoonlijkheid verschilt wel van Christus. Als hij het over Jezus/Christus heeft, gebruikt hij hoofdletters; voor zichzelf volstaat hij met kleine letters. In het boek komt hij uitgebreid zelf aan het woord; de Menrois voegen hooguit korte inleidende of toelichtende alinea's toe. Het boek gaat over de situatie in onze huidige wereld en over een spiritualiteit die de tegenstelling goed/kwaad, licht/duister overstijgt. Het benadrukt leef vanuit het hart, vanuit echte liefde; neem je eigen verantwoordelijkheid, maak werkelijke keuzen en laat de goddelijke vonk in je opvlammen. Dan blijft er hoop voor aarde en mensheid.
Toon minder
Recensie(s)
Het esoterische schrijversechtpaar Meurois en Givaudan heeft veel gepubliceerd. Zij stellen echter dat de teksten hen doorgegeven worden vanuit de hogere werkelijkheid. Zo is dit boek afkomstig van Meester Jezus (van Nazareth), die het door hen gesproken heeft. De inhoud van dit boek bevat de traditionele esoterische elementen de mens moet beseffen hoe zijn situatie is; vervolgens zich daaraan ontworstelen door de goddelijke kern in zichzelf te doen groeien, en door te werken met de energie van liefde; en ten slotte dat er zodoende, door gebed, meditatie en actie, een nieuw tijdperk zal aanbreken. De vraag die opkomt is die van het gezag in hoeverre is de inhoud van een dergelijke doorgeving belangrijker en gewichtiger dan van een gewoon boek? We zouden het zo kunnen stellen er is geen reden aan te nemen dat een dergelijk boek niet zou zijn voortgekomen uit de creatieve spiritualiteit van het echtpaar Meurois-Givaudan. De bovennatuurlijke legitimatie is enkel een kwestie van geloven. Daarom is dit boek gewoon één van de vele spirituele gidsen op esoterisch terrein, niet uitzonderlijk, niet opvallend, gewoon een variant op een intussen al veel beschreven thema.
(Biblion recensie, Dr. R. Kranenborg.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meurois en Givaudan - Een lichtstraal van de zon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.