Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Meurois en Givaudan - Een lichtstraal van de zon

Schrijver:
Titel: Een lichtstraal van de zon
ISBN: 9789020281095
Taal: Nederlands
Uitgever: Ank Hermes
Bijzonderheden: Goed / izgst 1996, paperback. Oogt ongebruikt. Geen leesvouw. Cover heeft krassen/ krasjes. Izgst.
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
EEN LICHTSTRAAL VAN DE ZON

Een stem vertelt het echtpaar Meurois dat ze -naar Syrië moeten afreizen. Ze weten niet wat de bedoeling is, maar geven er gehoor aan. In hun hotelkamer in Damascus krijgen ze al meteen het antwoord een wezen van licht verschijnt aan hen; zijn stem zullen ze de komende weken blijven horen. Zijn eenvoudige boodschap is er een van liefde, alles moet nieuw worden, vooral geen strijd of oorlog, laat het hart spreken. Hij noemt zichzelf slechts 'een lichtstraal van de zon'.Hij was de Jezus die gekruisigd werd onder Pilatus. Christus sprak, handelde toen door hem, maar zijn (huidige) persoonlijkheid verschilt wel van Christus. Als hij het over Jezus/Christus heeft, gebruikt hij hoofdletters; voor zichzelf volstaat hij met kleine letters. In het boek komt hij uitgebreid zelf aan het woord; de Menrois voegen hooguit korte inleidende of toelichtende alinea's toe. Het boek gaat over de situatie in onze huidige wereld en over een spiritualiteit die de tegenstelling goed/kwaad, licht/duister overstijgt. Het benadrukt leef vanuit het hart, vanuit echte liefde; neem je eigen verantwoordelijkheid, maak werkelijke keuzen en laat de goddelijke vonk in je opvlammen. Dan blijft er hoop voor aarde en mensheid.
Toon minder
Recensie(s)
Het esoterische schrijversechtpaar Meurois en Givaudan heeft veel gepubliceerd. Zij stellen echter dat de teksten hen doorgegeven worden vanuit de hogere werkelijkheid. Zo is dit boek afkomstig van Meester Jezus (van Nazareth), die het door hen gesproken heeft. De inhoud van dit boek bevat de traditionele esoterische elementen de mens moet beseffen hoe zijn situatie is; vervolgens zich daaraan ontworstelen door de goddelijke kern in zichzelf te doen groeien, en door te werken met de energie van liefde; en ten slotte dat er zodoende, door gebed, meditatie en actie, een nieuw tijdperk zal aanbreken. De vraag die opkomt is die van het gezag in hoeverre is de inhoud van een dergelijke doorgeving belangrijker en gewichtiger dan van een gewoon boek? We zouden het zo kunnen stellen er is geen reden aan te nemen dat een dergelijk boek niet zou zijn voortgekomen uit de creatieve spiritualiteit van het echtpaar Meurois-Givaudan. De bovennatuurlijke legitimatie is enkel een kwestie van geloven. Daarom is dit boek gewoon één van de vele spirituele gidsen op esoterisch terrein, niet uitzonderlijk, niet opvallend, gewoon een variant op een intussen al veel beschreven thema.
(Biblion recensie, Dr. R. Kranenborg.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meurois en Givaudan - Een lichtstraal van de zon