Langedijk, P. - Oertrauma / druk 1

Schrijver:
Titel: Oertrauma / druk 1
ISBN: 9789020206869
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Redelijk / izgst. 1985, paperback. Oogt ongebruikt, toch is aan kneep te zien dat de het boekje licht gebruikt is. Cover is verkleurd. In nette staat.
Prijs: € 10,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
of de schok van de eerste incarnatie op aarde
In verband met drugs- en alcoholmisbruik, depressies; neiging tol zelfdoding en relatieproblemen


Uit onderzoekingen door en de therapeutische ervaringen van de schrijvers blijkt, dat alle mensen - voor ze aan de aardse levens begonnen - in een geestelijke wereld leefden. Voor velen was het een grote schok vanuit die wereld vol rust en vrede in een aards lichaam geboren te worden. Bij hen leeft een diep verlangen naar die oertoestand, die kosmische moederschoot. Dat diepe en veelal onbewuste verlangen kan zich uiten in een onverklaarbaar heimwee, depressieve gevoelens, het zoeken naar de ideale moeder, iemand die alles voor ze doet, hen troost en problemen oplost ... Door deze volmaaktheidseisen krijgen ze vaak moeilijkheden in relaties. Als kind hebben ze niet zelden leer- en concentratieproblemen, migraine, koude voeten of pijn in nek en achterhoofd. Ze kunnen de buitenwereld niet aan, voelen zich erboven staan maar tegelijk onzeker en eenzaam. Ze vermijden ruzies, hebben het gevoel geen contact te hebben met hun medemens. Ze proberen hun moeilijkheden te versluieren en zoeken hun toevlucht in bijvoorbeeld alcohol, drugs en andere verdovende en verslavende middelen. Voor deze mensen is het belangrijk, inzicht te krijgen in dit probleem en de schok van de eerste incarnatie op aarde te herbeleven en begrijpen. Resultaat zal zijn dal ze leren beter en bewuster om te gaan met problemen, hun situaties de baas te worden en zich niet te laten afschrikken.

Dit Ankertje is gebaseerd op onderzoek van de schrijvers bij mensen met problemen en verschijnselen als boven geschetst. Dit onderzoek leverde waardevolle resultaten op, die gebruikt werden om een behandelvorm te ontwikkelen. Deze werd door hen in de praktijk getoetst en met opvallend succes. Een doorzien van datgene wat men als opdracht voelde voor deze aardse levens vormt van die behandelwijze een wezenlijk onderdeel.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Langedijk, P. - Oertrauma / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL112781974B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.