Heald, M. - Levensbestemming

Schrijver:
Titel: Levensbestemming
ISBN: 9789020281743
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed/ izgst 1998, 201pp, paperback. Oogt ongebruikt en ongelezen, cover heeft enkele krasjes. Izgst.
Prijs: € 12,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Levensbestemming Het verhaal over mijn leven, sterven en wedergeboorte

Op 20 juli 1942 werd een Engelse bommenwerper boven Nederland neergehaald. Van de bemanning van zeven man kwamen er vier om het leven; drie werden er vermist. Bijna dertig jaar later krijgt een jongetje, terwijl hij 'vliegtuigje' speelt met zijn Vader, een verschrikkelijk visioen van een explosie in de lucht van een RAF-bommenwerper in de oorlog. Ogenschijnlijk hebben deze twee voorvallen niets met elkaar te maken, maar Martin Heald weet wel beter hij was zowel de marconist toen in dat vliegtuig als nu dat jongetje... Na zijn dood kwam de omgekomen vlieger Richard Seymour in het generzijdse waar hij werd voorbereid op zijn volgende incarnatie. Terug op aarde begon hij een nieuw leven als Martin Heald, voor wie de herinnering aan het vliegtuigongeluk slechts een van de vele mysterieuze toevalligheden was die hem deden tekenen voor een carrière bij de RAF als radiotechnicus. Nadat in zijn huidige leven zijn huwelijk is gestrand ontmoet hij zijn werkelijke levenspartner en emigreert hij naar Nederland. Hier ondergaat hij regressietherapie en onder hypnose herbeleeft Martin zijn diensttijd bij de luchtmacht en zijn dood tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanhopig probeert hij meer te ontdekken over deze onbekende jongenman, maar pas in 1995 lukt het hem de hand te leggen op bewijzen waar hij naar op zoek was een rapport van het ongeluk, dat precies overeenkomt met de details die boven water zijn gekomen tijdens de hypnosesessies. Later zullen er nog meer bewijzen opduiken over Martins vorige leven.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heald, M. - Levensbestemming

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.