Panikkar, R. - Waar wijsheid woont

Schrijver:
Titel: Waar wijsheid woont
ISBN: 9789020281316
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Redelijk/ izgst. 1997 paperback uitgave in licht gelezen staat. Zichtbaar aan licht leesvouwen in rug. Roest 'pitjes'aan snede. In keurige staat..
Prijs: € 15,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
WAAR WIJSHEID WOONT

De bron van wijsheid ligt in het je openstellen voor het onbekende in jezelf maar ook voor de onbekende ander en het andere (lees ook de verschillende religieuze en filosofische tradities van de mensheid). Wijsheid is nooit zoiets als een object dat je 'buiten jezelf' kunt vinden, door intellectuele of wils inspanningen. Wijsheid bloeit op in jezelf als je je ervoor openstelt. De auteur benadrukt het belang van de aarde als plaats waar wijsheid woont en laat zien hoe de combinatie van filosofie en ecologie ons vraagt ons de betekenis van de vier elementen eigen te maken en ons ermee te verbinden de 'vierheid' van de aarde weerspiegelt de 'vierheid' van de mens. Door alle hoofdstukken heen vinden we de 'luisterende' benadering van het mysterie van mens en kosmos die zo kenmerkend is voor alle mystiek. Door dat zorgvuldig luisteren wordt elke dualiteit overwonnen en leren we zien dat de kosmos, 'god' en mens ten nauwste met elkaar verbonden zijn en niet van elkaar gescheiden kunnen worden. Zo verdwijnt ook de dualiteit tussen rede en geloof, wetenschap en religie, filosofie en theologie.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen, Nederlands

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Panikkar, R. - Waar wijsheid woont

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.