Wimala, B.Y. - Lessen van de lotus

Schrijver:
Titel: Lessen van de lotus
ISBN: 9789020281750
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Redelijk/ izgst 1999, 200pp, paperback. Het boekje heeftt geen leesvouw. Echter, het boek heeft beschadiging / sleetse randen en ezelsoortjes. Wat kleine plekjes aan snede. Binnenzijde boek is als nieuw. Izgst.
Prijs: € 40,40
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
LESSEN VAN DE LOTUS

In dit meeslepende en meevoelende boek zijn de ervaring en de wijsheid vastgelegd van een bijzonder mens. Banthe Wimala, die in zijn geboorteland Sri Lanka werd opgeleid tot boeddhistisch monnik, reisde de hele wereld over en overschreed daarmee zowel letterlijk als figuurlijk vele raciale, religieuze en culturele grenzen. Tijdens zijn reizen vergaarde hij de spirituele inzichten die alle tradities met elkaar gemeen hebben. In dit boek biedt Wimala de lezer de rijke oogst aan van wat hij op zijn reizen vergaarde. Hij moedigt ons aan het voorbeeld van de lotus te volgen die zich uit het modderige en troebele water verheft en uitgroeit tot een schitterende bloem. Daarmee inspireert hij ons onze eigen pijn te voelen en onze misvattingen en angsten te doorleven, zodat we de zuivere en schitterende lotus in ons binnenste kunnen ontdekken. Bhante Wimala geeft op 'westerse' manier de oude boeddhistische filosofie weer, gekoppeld aan een praktische toepassing ervan. Dit doet hij tevens meteen geheel eigen stijl, waardoor zijn boek iets aparts heeft. Heel goed voelt hij de westerse problemen aan en biedt hij de lezer en zijn toehoorders een scala aan remedies om ze te verklaren, te analyseren, te neutraliseren en te transformeren op basis van de oude boeddhistische leringen. Karma, dood, liefde, het spirituele pad al deze onderwerpen passeren de revue op een wijze die voor een breed publiek te begrijpen is. Het boek niet 'zwaar', maar heeft toch diepgang. En heel belangrijk, het leest als een roman.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wimala, B.Y. - Lessen van de lotus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL001480761B54
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.