Naish, J. - Genoeg

Schrijver:
Titel: Genoeg
ISBN: 9789022993521
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: Goed / Izgst. 2008, paperback. Oogt ongebruikt en ongelezen,sticker Books2flow op 1e blz. Enkele "krassen'op cover aan voorzijde. Izgst.
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Miljoenen jaren lang heef de mensheid gebruik gemaakt van een briljante overlevingsstrategie. Als iets ons beviel, dan wilden we er meer van hebben meer voedsel, meer status, meer informatie, meer dingen. Door de wereld naar onze hand te zetten, overleefden we hongersnoden, ziektes en rampen. Maar nu hebben we – dankzij technologische ontwikkelingen – opeens zoveel van alles dat we het nooit kunnen gebruiken, betalen of ervan kunnen genieten. Onze samenleving hamert erop dat we nog steeds niet alles hebben om echt gelukkig te zijn. Maar ons streven naar nog meer leidt tot ziektes, vermoeidheid, depressies en schulden.
Wat we moeten leren inzien, is dat we genoeg hebben. We leven in overvloed, maar zijn niet in staat dat te waarderen. In tien hoofdstukken over onderwerpen als Genoeg te eten, Genoeg spullen, Genoeg haast en Genoeg informatie onderzoekt John Naish hoe we dit probleem hebben gecreëerd en geeft hij praktisch advies over hoe we ons leven kunnen beteren.
Praktisch en toegankelijk boek over wat je kunt doen om de kwaliteit van je eigen leven te verbeteren (met als gunstig effect dat het vaak ook goed is voor de wereld als geheel).
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Naish, J. - Genoeg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.