VAI VLAAMS ARCHITECTUUR INSTITUUT - MACKEN & MACKEN : VIJF HUIZ

Schrijver:
Titel: MACKEN & MACKEN : VIJF HUIZEN / FIVE HOUSES
Uitgever: , VAI VLAAMS ARCHITECTUUR INSTITUUT, 2005
Bijzonderheden: Paperback, 80 pagina's, met illustraties. ISBN 9789080778719.
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Deze publicatiereeks wil een podium bieden voor kwalitatief en vernieuwend werk van jonge Vlaamse architecten, stedenbouwkundigen en onderzoekers. Elk nummer verkent ??n specifiek aspect van het werk van een jong bureau. Het eerste nummer bespreekt vijf woningen van Macken & Macken architecten. nMacken & Macken, Vijf woningen. - slechts een greep uit een zeer divers oeuvre - biedt een interessante dwarsdoorsnede van het werk van dit jonge architectenbureau. nEen subtiele ontwerptaal, een lucide inzicht in de ontwerpopgave en een bijzondere beheersing van de ontwerpmiddelen zijn de kenmerken van hun krachtige projecten.nTwee bijdragen aan deze publicatie vertalen de architectuur van Macken & Macken architecten op een zeer specifieke wijze in woord en beeld. Criticus Maarten Delbeke duidt in zijn essay op interessante wijze aan dat het vormelijke en sculpturale van de woningen niet het uitgangspunt is van een ontwerp maar de uitkomst van een ontwerpproces. De veelbelovende jonge fotograaf Geert Goiris weet zijn artistieke achtergrond in te zetten om de compacte vorm van de architectuur, de specifieke relatie met de context of de uitgesproken materiaalkeuzes vast te leggen. nnThis series of publications is intended to provide a platform for good quality innovative work by young Flemish architects, urban designers and researchers. Each issue shows one specific aspect of a group of young architects. The First deals with five houses by Macken & Macken architecten. The Young Architects in Flanders series is a corproduction by the Flemish Architecture Institute and A16. Three issues will appear in 2003.nnPhotography: Geert Goiris en Patrick Robyn
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.