STEPHANIE VAN DE VOORDE - ISIA ISGOUR 1913-1967

Schrijver:
Titel: ISIA ISGOUR 1913-1967
Uitgever: , VAI : VLAAMS ARCHITECTUUR INSTITUUT, 2008
Bijzonderheden: Paperback, 219 pagina's, met illustraties. ISBN 9789081326315.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Met de reeks Focus architectuurarchieven plaatst het CVAa archieven van Vlaamse architecten in de kijker. nnDe architectuur van de relatief onbekende architect Isia Isgour (1913-1967) is beeldbepalend in de Limburgse mijnstreek waar hij zowel woningbouw, scholen, sociale centra en andere collectieve gebouwen die de naoorlogse welvaartmaatschappij typeren, realiseerde. Zijn oeuvre in Brussel illustreert de enorme dynamiek van de bouwsector in de jaren 1950 en 1960 die het Vlaamse en Brusselse landschap ingrijpend tekenden.nnHet rijk ge?llustreerde boek geeft een overzicht van Isgours oeuvre met projectbeschrijvingen en referenties naar archiefmateriaal. De oeuvrelijst wordt voorafgegaan door een essay, waarin de architect wordt ge?ntroduceerd en gesitueerd in de ruimere cultuurhistorische en architecturale context, en afgesloten door een uitgebreide bibliografie. De publicatie is een handig instrument voor het ontwikkelen van een visie over de omgang met het naoorlogse patrimonium.nninfo 25 euro, te koop in de gespecialiseerde
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.