Boersma, Bauke & Zeldenrust, Auke - Apen en beren op de Drentse

Schrijver:
Titel: Apen en beren op de Drentse hei. Verhalen over Dierenpark Emmen.
ISBN: 9789033011528
Taal: Nederlands
Uitgever: Noordboek
Bijzonderheden: 2006, Gebonden, 144 pp.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Al meer dan zeventig jaar woont er in het hartje van Emmen een bijzonder gezelschap. Apen, beren, tijgers, olifanten, zebra’s en giraffen en nog vele andere dieren leven vreedzaam naast elkaar in Dierenpark Emmen. Het leven in het park is beslist niet saai. Geboortes, verliefdheid, ruzies, echtscheidingen, partnerruil – soms lijken de dieren net mensen. Apen en Beren op de Drentse hei geeft een kijkje in de wereld van de Emmer dierentuin en vertelt de leukste verhalen over de dieren die er wonen en de mensen die er werken.
Het begon allemaal als de droom van een kleine jongen: nauwelijks zes jaar oud wist Willem Oosting al dat hij directeur van een dierenpark wilde worden. Zijn droom kwam uit in 1935 toen hij het Noorder Dierenpark Emmen opende. Het park werd een succes en ondanks allerlei tegenslagen bleef het bezoekersaantal groeien. Toen in de jaren zeventig Willems dochter Aleid, samen met haar man Jaap Rensen het park overnam, gooide ze het over een hele andere boeg. Volgens de Rensens konden de bezoekers nog heel wat leren van de dieren en dat wilden ze laten zien. Het park werd opnieuw ingedeeld, er kwamen nieuwe attracties en exposities. Inmiddels is het park uit zijn jasje gegroeid en uitgebreid met een nieuw gedeelte buiten het centrum van Emmen. De huidige directeur Henk Hiddingh heeft zelfs nog veel meer plannen. Er zal daarom ook in de toekomst nog veel te beleven zijn in Dierenpark Emmen. Voor de mensen voor de dieren.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.