Dijk, Hanneke van - Geluk in je tuin

Schrijver:
Titel: Geluk in je tuin
ISBN: 9789066115170
Taal: Nederlands
Uitgever: Inmerc
Bijzonderheden: 2009, 120 pg. Paperback In Uitstekende Staat Als Nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wie wordt er niet blij en gelukkig van een sfeervolle groene omgeving? Inspirerende tips en praktische adviezen om in een mum van tijd een vrienden-, familie-, eet-, relax- of romantische tuin te creëren. Met de heerlijke recepten uit het boek samen eten met familie of vrienden: dat maakt het geluksgevoel echt helemaal af!

Een tuin maakt gelukkig als die tuin is wat je ervan verwacht. Ben je romantisch? Geniet dan van rozen, papavers en lupinen. Houd je van het familiegevoel? Laat dan sprookjesplanten groeien. Of bewaar wat van het vakantiegevoel in een vakantietuin en ontspan je in een tuin waar de planten voor zichzelf kunnen zorgen. Geluk is op je blote voeten in de tuin lopen en snoepen van de aardbeien. In dit boek vind je het geluk in de tuin, het ligt voor het oprapen.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dijk, Hanneke van - Geluk in je tuin

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.