M.M. Nawas - Inleiding tot de persoonlijkheidsleer

Schrijver:
Titel: Inleiding tot de persoonlijkheidsleer
ISBN: 9789025500108
Taal: Nederlands
Uitgever: Dekker & van de Vegt Nijmegen 1e druk 1986 9025500102 9789025500108
Bijzonderheden: paperback 264pp. in goede staat , hoekje uit schutblad geknipt
Prijs: € 18,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
"""Freud - Jung - Adler - Rogers - Cattell - Allport - Horney - Maslow - Sullivan - Kelly - Sheldpn - Skinner - Dollard/Miller

In de veelheid van psychologische literatuur is dit het eerste eigentijdse boek op de Nederlandse markt dat de persoonlijkheidsleer integraal behandelt. Het is bedoeld als leerboek voor onderwijs en opleiding in de menswetenschappen, maar zal ook diegenen aanspreken die zich willen oriënteren, zonder een psychologische opleiding te hebben gehad.

De psychologie van de persoonlijkheid bevat verschillende kernthema's die globaal gesproken samengevat worden in de vraag; hoe ontwikkelt de mens zich van een hoopje protoplasma tot een unieke en veelzijdige persoonlijkheid? Er zijn verschillende persoonlijkheidstheorieën die deze vraag uiteenlopend beantwoorden. In deze inleiding worden deze - overigens nog geenzins definitieve - antwoorden in heldere taal uiteengezet. Tien invloedrijke persoonlijkheidstheorieën worden behandeld, gevolgd door een evaluatie en een korte levensgeschiedenis van de betreffende theoreticus.""
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M.M. Nawas - Inleiding tot de persoonlijkheidsleer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.