Raine, Craig; Eijkelboom, J. (vertaling). - Geschiedenis: de am

Schrijver:
Titel: Geschiedenis: de amateurfilm. / History: the Home Movie. Roman in versvorm.
ISBN: 9789029535427
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers, 1e druk 1999.
Bijzonderheden: Soft cover. Omslag met flappen. Tekst in Engels-Nederlands. 347 p. Als nieuw.
Prijs: € 19,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De bekende Engelse dichter Craig Raine werkte tien jaar aan Geschiedenis: de amateurfilm, een roman in versvorm. Het epos telt zevenentachtig gedichten, filmscenes, die samen een caleidoscopisch beeld geven van Europa in de periode 1905 tot 1984. Leidraad hierbij vormt het intieme verhaal van twee families, de vermaarde Russische familie Pasternak en de Engelse familie Raine (Craig Raine is gehuwd met Lisa Pasternak, beiden zijn geboren in 1944). De Pasternaks worden eerst door Stalin uit Moskou en vervolgens door Hitler uit München verdreven. Uiteindelijk komen ze terecht in Oxford, bij de familie Raine. In Geschiedenis: de amateurfilm treden o.a. op Boris Pasternak, dichter en Nobelprijs winnende schrijver van Dokter Zjivago, en diens tijdgenoot en zwager Eliot Raine. Reine was een Engelse dokter in Hitler-Duitsland en vervolgens in Londen gedurende de Blitz. Verder passeren Mussolini, Lenin, Haile Selassie, Edward VII en VIII en vele anderen de revue, bij voorkeur in de meest bizarre gedaantes.
Verder lezen

't kofschip uit Borger

zakelijk

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij 't kofschip

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met 't kofschip
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Antiquariaat 't Kofschip
  Kamer van Koophandel nummer: 04085291

 • Na uw bestelling ontvangen u en 't kofschip een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 't kofschip vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • 't kofschip kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.