Zwagerman, Joost - Zes sterren

Schrijver:
Titel: Zes sterren
ISBN: 9789041331281
Taal: Nederlands
Uitgever: Singel Pocket
Bijzonderheden: 2005, 7e druk, 213 pp pocket (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Joost Zwagerman - Zes sterren
(Singel Pocket)
ISBN 904133128x
7e druk 2005
213 pp pocket
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

Siem Merkelbach is de oprichter en hoofdredacteur van Goedemorgen, een florerend tijdschrift over hotels in Nederland. Veel om het lijf heeft het blad niet, dat zal Merkelbach als eerste erkennen. Maar in het werven van advertenties en paaien van kapitaalkrachtige hotelmanagers is deze handige colporteur onovertroffen. Samen met zijn vijfentwintigjarige neef Justus reist hij stad en land af en logeert hij in tochtige spelonken in boerendorpen, maar ook, en bij voorkeur, in de luxe suites van hotelketens.
Als kind dweepte Justus met zijn 'lievelingsoom'.Vaak fantaseerde hij hoe het zou zijn als hij de zoon van oom Siem en tante Tilly was geweest. Tijdens hun gezamenlijke tochten valt Siem Merkelbach echter onvermijdelijk van zijn voetstuk. Zo blijkt hij onverbeterlijk overspelig. Steeds vaker moet Justus zijn oom diep in de nacht uit troosteloze snelwegbordelen komen ophalen. Hij is dan allang niet meer de leerling van zijn oom, maar eerder diens officieuze engelbewaarder.
Op een kwade dag wordt Siem Merkelbach dood in zijn woning gevonden. Justus voelt zich verantwoordelijk voor de nagedachtenis van zijn oom, over wie postuum allerlei weinig verheffende feiten bekend worden. Justus besluit Goedemorgen voort te zetten en reist in de voetsporen van zijn oom langs de vele drie-, vier- en vijfsterrenhotels. Gaandeweg rijzen er steeds meer vragen over zijn oom, met als eerste vraag natuurlijk: waarom pleegde hij zelfmoord?
Zes sterren is een compacte roman over de innemende en gewiekste praktijken van een schelm op leeftijd, die zijn eigen variant op het Wereldtijdschrift meende te hebben uitgevonden. Maar het is ook een coming of age-verhaal, over de twintiger Justus, die worstelt met een afgeleide Vatersuche.

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwagerman, Joost - Zes sterren Zwagerman, Joost - Zes sterren Zwagerman, Joost - Zes sterren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.