Frijters, Carin, Cuijpers, Femke - Retail theater / het praktis

Schrijver:
Titel: Retail theater / het praktische vervolg op Prikkel de Koopknop
ISBN: 9789081951128
Taal: Nederlands
Uitgever: CF Retail
Bijzonderheden: 2015, paperback 203 pag. in goede staat
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Annotatie

RetailTheater
Het praktische vervolg op Prikkel de Koopknop

“Hoe zorg ik ervoor dat mijn klant ook echt koopt?” Het is een vraag die auteurs Carin Frijters (auteur van Prikkel de Koopknop) en Femke Cuijpers bijna dagelijks krijgen. En met dit boek RetailTheater - Het praktische vervolg op Prik

Flaptekst

RetailTheater is het praktische vervolg op Prikkel de Koopknop

Hoe zorg ik ervoor dat mijn klant ook echt koopt?
Het is een vraag die auteurs Carin Frijters (auteur van Prikkel de Koopknop) en Femke Cuijpers bijna dagelijks krijgen.
En met dit boek RetailTheater willen zij daar antwoord op geven. Waarom een nieuw boek, er is toch al veel over geschreven? Omdat de wereld van retail blijft veranderen. En omdat ze zelf het gevoel hadden dat er binnen al die literatuur één ding ontbrak: een handige gids waarmee je meteen aan de slag kunt om van jouw winkel een echte experience te maken. Dat is precies wat RetailTheater is geworden; een praktisch boek waarmee winkeliers en retailprofessionals zelf aan de slag kunnen om elke dag theater te maken.

Het is de vergelijking die je in dit boek regelmatig tegenkomt: een succes maken van je winkel lijkt veel op theater maken. Het gaat erom dat je dagelijks een show opvoert en jouw klant blijft vermaken. Retail is niet meer 'een winkel openen en wachten tot mensen binnenstappen'. Het gaat erom dat je precies weet waar jouw klant inspiratie opdoet, hoe hij je winkel weet te vinden, bij je koopt en hoe je na de aankopen in contact blijft.
Dit boek maakt af waar het boek Prikkel de Koopknop mee begon. In die uitgave vullen theorie en praktijk elkaar aan; van handige tips tot complexe strategieën en van inspirerende praktijkvoorbeelden tot de visie van experts. RetailTheater is er helemaal op gericht om daadwerkelijk aan de slag te gaan op de winkelvloer. We willen met dit praktische 'vervolg' nog uitgebreider laten zien hoe je de aandacht van de klant op jouw winkel kunt vestigen en hoe je zorgt voor een optimale beleving. De auteurs nemen je daarvoor stap voor stap mee bij alles wat komt kijken bij retailmerchandise. Kortom, hoe speel jij het spel met je producten, maak je van winkelruimte een ontmoetingsplaats en hoe verras je daarmee telkens weer de klant tijdens zijn klantreis? Van presentatie en (binnen)etalages tot de inzet van kleur, materiaal, licht, geluid, geur, retailtechnologie en instore communicatie.

In dit boek vind je bovendien:
- Experts aan het woord
- Tips en weetjes
- Opdrachten/vragen om even bij stil te staan
- Verwijzingen naar online checklists en schaaltekeningen
- Gebruik van layar waardoor veel extra informatie makkelijk toegankelijk wordt
- Verwijzingen naar spotifylist per stijlgroep, Pinterest inspiratieborden en filmpjes
- Een inspiratiedossier boordevol slimme superflex oplossingen
Verder lezen

bookobook uit Dokkum

particulier

Logo bookobook

BookObooK probeert altijd binnen 2 dagen te antwoorden op Uw vraag/bestelling
Het komt echter voor dat U antwoord in Uw spambox terecht komt.
Als U binnen enkele dagen geen antwoord heeft ontvangen,
mag U natuurlijk altijd contact op nemen
(bij voorkeur via de email dit i.v.b. mijn andere werkzaamheden)

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:01 en 3:08 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met bookobook
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookobook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookobook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • bookobook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.