R.A.D. Renting, P.C. de Ruiter, F. van der Straaten en Pleun R. Troost

Schrijver:
Titel: Troost, Pleun R. (e.a.)-550 jaar kerk in het dorp
ISBN: 9090087028
Uitgever:
Bijzonderheden: 550 jaar kerk in het dorp (1445-1995), een herdenkingsboek ter gelegenheid van het 550-jarig bestaan van de Laurentiuskerk in Mijnsheerenland.  Geredigeerd door R.A.D. Renting, P.C. de Ruiter, F. van der Straaten en Pleun R. Troost.  Lees over d...
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
550 jaar kerk in het dorp (1445-1995), een herdenkingsboek ter gelegenheid van het 550-jarig bestaan van de Laurentiuskerk in Mijnsheerenland. 
Geredigeerd door R.A.D. Renting, P.C. de Ruiter, F. van der Straaten en Pleun R. Troost. 
Lees over de historie van de kerk, de armenzorg, de functionarissen, het kerkgebouw, de pastorie enz. Toegevoegd zijn lijsten met pastoors, predikanten, ouderlingen, diakenen enz. 
Tal van tekeningen en foto's maken dit boek tot een mooi geheel.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

R.A.D. Renting, P.C. de Ruiter, F. van der Straaten en Pleun R. Troost - Troost, Pleun R. (e.a.)-550 jaar kerk in het dorp R.A.D. Renting, P.C. de Ruiter, F. van der Straaten en Pleun R. Troost - Troost, Pleun R. (e.a.)-550 jaar kerk in het dorp