Baaijens, Niso - Josha's nalatenschap.

Schrijver:
Titel: Josha's nalatenschap.
ISBN: 9789085393627
Taal: Nederlands
Uitgever: Free Musketiers, Soest
Bijzonderheden: 2006, paperback, 677 pp. Handtekening auteur op titelpagina. (minimale gebruiksspoortjes langs de randen)
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een Hollandse jongeman probeert zich te ontdoen van zijn strenge roomse opvoeding. Tijdens dit ontkoppelingsproces krijgt hij mystieke visioenen die hem naar een andere tijd-ruimte kader verplaatsen. De oorzaak blijkt een milde, maar zeldzame vorm van epilepsie te zijn. Hij wordt voorwerp van wetenschappelijk onderzoek. Zo komt hij in contact met een geheim oudheidkundig genootschap dat ondergronds maar onder het wakend oog van van de Jezuïeten (Gods wolven), werkt aan het ontcijferen van 2000 jaar oude perkamentrollen. Ze werden in de middeleeuwen door de Tempelridders naar Europa gebracht. De oude manuscripten bevatten onthullende teksten en een centrale waarheid die het einde inluidt van het christendom in het algemeen en de roomse kerk in het bijzonder. Zodra hij de verbijsterende waarheid kent, wordt de jacht op hem geopend.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.