boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Guiver-Freeman, M. - Praktisch competentiemanagement

Schrijver:
Titel: Praktisch competentiemanagement
ISBN: 9789052613772
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic service
Bijzonderheden: 2001, 98pp, paperback zgan
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
PMO-special 1 - Praktisch competentiemanagement 1e druk is een boek van Margriet Guiver-Freeman uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052613772

Over competentiemanagement zijn de laatste jaren vele boeken geschreven. Geen van deze boeken ging echter over de praktijk: het ontwikkelen van competentieprofielen en de invoering ervan. In deze special wordt een feitelijke praktijksituatie beschreven: de invoering van competentiemanagement als integrale wijze van werken binnen personeelsmanagement. De lezer kan aan de hand van deze praktische handleiding competentiemanagement invoeren in zijn eigen organisatie. De volgende zaken komen aan de orde:
- theorie versus praktijk
- ontwikkelen en realiseren van visie en beleid
- stappenplan om competentiemanagement in te voeren in de organisatie
Margriet Guiver-Freeman is na jarenlange ervaring als managementadviseur in 1992 overgestapt naar een P&O-managementfunctie in het bedrijfsleven. Daarnaast is zij (sinds 1998 als Lid van Verdienste) actief in de Nederlandse Vereniging voor Personeelsbeleid.
De serie PMO-specials is een nieuwe reeks, die in het verlengde ligt van de bekende Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer (PMO). De onderwerpen zijn echter specialistischer van aard en komen tegemoet aan de vraag van lezers naar verdieping van informatie die in de standaard PMO-boeken worden behandeld. Het praktische karakter, het overzichtelijk behandelen van stof en het gebruik van checklists blijven echter bewaard. De PMO-specials worden geschreven door mensen die op hun vakgebied een jarenlange praktijkervaring hebben opgedaan. De serie staat onder redactie van Plattel en Partners in Baarn.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Guiver-Freeman, M. - Praktisch competentiemanagement