Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Munderloh, Anke, Langenbrinck, Ulli - ANWB Wereldreisgids Cuba

Schrijver:
Titel: ANWB Wereldreisgids Cuba
ISBN: 9789018029470
Taal: Nederlands
Uitgever: ANWB Media
Bijzonderheden: 2010, 400pp, paperback goede staat Reisgids voor de reiziger die buiten de gebaande paden wil komen. Deze gids is bijzonder compleet en staat borg voor een geslaagde reis.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Reisgids voor de reiziger die buiten de gebaande paden wil komen. Deze gids is bijzonder compleet en staat borg voor een geslaagde reis. De droomstranden bestaan echt en de koloniale architectuur is imposant. De wereldreisgids Cuba is een praktische reisgids voor de individuele reiziger die gaat voor de levendige steden, Cubaanse muziek en eindeloze stranden. Elk onderdeel van deze gids begint met hoogtepunten, originele tips, aanbevolen routes, reisplanning en beste reisperioden. Informatie over hotel en (openbaar) vervoer maken de Wereldreisgids bij uitstek geschikt voor de onafhankelijke reiziger. Verder heeft u adressen en prijzen van hotels en restaurants, openingstijden van musea, winkels, bus- en treinverbindingen en veel kaarten bij de hand. De heldere opbouw, mooie foto¿s en de grote toegankelijkheid zullen u zeker aanspreken.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Munderloh, Anke, Langenbrinck, Ulli - ANWB Wereldreisgids Cuba