Tillema, H.F. - A Journey among the Peoples of Central Borneo i

Schrijver:
Titel: A Journey among the Peoples of Central Borneo in word and picture
ISBN: 9780195889758
Taal: Engels
Uitgever: Oxford University Press 1990
Bijzonderheden: Edited and with an Introduction by Victor T. King, under the auspices of the Rijksmuseum voor Volkunde, Leiden
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Paperback, (xvi) 221 blz. Preface and Acknowledgements, Contents, Maps, Tables, Plates (255), Editor; s Introduction, A Bibliography of Tillema;s Main Publications (With Particular Reference to Borneo), Editor; s Bibliography, The Book Part I The Apo Kayan in Word and Picture, Part II The Apo Kayans in Picture and Word, Glossary, Bibliography, Placa and Name Index, Subject Index.
Illustr. in z.w.
Zeer goed ex.
Verder lezen

bookshopboys uit Den Haag

particulier
In de zomer vanaf midden mei sta ik op zondagen op het Lange Voorhout 2e kraam rechts vanaf Hotel Des Indes in Den Haag met de betere kunstboeken en top grafisch werk van bijv. Kees van Dongen en Escher. Ook heb ik dan wat kwalitatief goede schilderijen bij me.
Graag tot ziens!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tillema, H.F. - A Journey among the Peoples of Central Borneo in word and picture

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij bookshopboys

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met bookshopboys
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en bookshopboys een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookshopboys vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • bookshopboys kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.