Cara Hobday 58182 - Keukenhandboek garneertechnieken Technieken

Schrijver:
Titel: Keukenhandboek garneertechnieken Technieken voor decoraties van deeg, groenten, fruit, suiker en chocolade
ISBN: 9789048302307
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman
Bijzonderheden: Goed, 2010, Hardcover, 175p
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Spectaculaire presentatiesVerfraai uw gerechten met ruim 75 smakelijke professionele garneringen en spectaculaire decoraties. Maak indruk op familie en gasten met spannend en stijlvol opgemaakte borden, die zelfs het gewoonste gerecht een chique uitstraling geven.- De technieken, gereedschappen, ingrediënten en ontwerpen die door chef-koks in toprestaurants worden gebruikt, worden in - Stapsgewijze foto¿s en duidelijke instructies tonen hoe zoete en hartige decoraties, garneringen en garnituren worden samengesteld. Elke techniek is voorzien van informatie over de moeilijkheidsgraad en benodigde bereidingstijd.- Handige checklists, tips en overzichten verduidelijken het optimale gebruik van de verschillende garneringen, ingrediënten en gereedschappen. Een lijst van bijzondere eetbare bloemen en planten is opgenomen.- Aan de hand van dit boek leert u vol zelfvertrouwen uw eigen composities creëren. U maakt kennis met de regels voor het presenteren van gerechten en u krijgt veel informatie over de vorm en stijl van serviesgoed.
Verder lezen

De Slegte uit Almere

zakelijk

Logo De Slegte

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cara Hobday 58182 - Keukenhandboek garneertechnieken Technieken voor decoraties van deeg, groenten, fruit, suiker en chocolade