Joyce, David - De planten op terras en balkon

Schrijver:
Titel: De planten op terras en balkon
ISBN: 9789062557295
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1996, Gebonden met stofomslag in uitstekende staat. Als nieuw
Prijs: € 11,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tuineren in potten is tuinieren voor iedereen. Of u nu de trotse eigenaar bent van een vensterbank in de stad of van een grote, welgevulde tuin buiten de stad; met potten en bakken kunt u elke buitenruimte verfraaien. In Terra's gids voor De Planten Op Terras en Balkom is een schat aan inspirerende ideeën en beplantingssuggesties samengebracht, compleet met alle praktische adviezen die u nodig hebt om succes te boeken met deze veelzijdige vorm van tuinieren. Aantrekkelijke foto's en heldere teksten demonsteren de vele manieren waarop planten in potten te gebruiken zijn om een tuin te creëren of te verfraaien. Apart of in groepen goed beplanten potten, vensterbakken en hangmanden zullen een terras verfraaien, deuren en trappen verlevendigen of een complete tuin vormen op een dak, een balkom of een vesterbank waar verder niets wil groeien. U krijgt schema's compleet met alles wat u nodig hebt, beplantingsplannen en gemakkelijk te volgen aanwijzingen voor meer dan 3O potbeplantingen
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joyce, David - De planten op terras en balkon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.