[Alphabets]. Landré, Louis (ill.). - A is een Aapje.

Schrijver:
Titel: A is een Aapje.
Uitgever:
Bijzonderheden: Amsterdam, J. Vlieger, z.j. (ca.1907), (12) pag., gekleurde en zw/w illustraties en origineel geniet kleurenomslag naar Louis Landré, 22,7 x 15 cm.
Prijs: € 150,00
Verzendkosten: € 5,50 (binnen Nederland)
Meer info:
= Serie "Neerland's Prentenboek". Abc-boek met 2 of 3 letters per pagina met gekleurde litho’s of zwarte silhouetten, en de tekst die in 1836 bij Frijlink verscheen met de titel: Nieuw Abé-boekje voor lieve kinderen : met eene menigte prentjes en rijmpjes. Gebruikte termen in de bekende rijmende teksten bij de geestige tekeningen zijn: aapje, bakker, Charlotte, dame, ezel, fruitvrouw, geitje, held, inktpot, jasje, koopman, landman, molen, nestje, otter, papje, roover, scheepje, trommel, uiltje, visscher, wagen, ijsbeer, zeeman.Datering: niet in Brinkman; drukker Senefelder werkzaam vanaf 1898 (Saxa Locunta); niet in uitgeverscatalogus 1905, wel in 1907 (Bibl. Vereeniging, A'dam); schatting ca. 1907 ; in fondscatalogus Vlieger van ca. 1907 als 'Serie 7': getekend door Louis Landré, ieder boekje met 4 gekl. en 6 tintdruk of silhouetplaatjes. Prijs per stuk 10 cent.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fahrenheit 451

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Fahrenheit 451
  • Na uw bestelling ontvangen u en Fahrenheit 451 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fahrenheit 451 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Fahrenheit 451 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.