Wit, Gunther de - De Club van 27 / world's mythical/ Don't ente

Schrijver:
Titel: De Club van 27 / world's mythical/ Don't enter.
ISBN: 9789491301216
Taal: Nederlands
Uitgever: Lido
Bijzonderheden: 2012, 320pp, grote paperback, in staat van nieuw! Ook geschikt als cadeau!!
Beschikbaar: 6 exemplaren
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
De Club van 27 is de populaire verzamelnaam voor het illustere gezelschap rocksterren dat nooit ouder is geworden dan 27 en vaak onder verdachte omstandigheden zijn overleden. De 'club' bevatte oorspronkelijk alleen invloedrijke zangers uit het rock- en blues genre, maar tegenwoordig worden ook andere beroemdheden in de lijst opgenomen. Bekende Vlaamse en Nederlandse rockjournalisten geven tekst en uitleg bij intussen mythische namen als Brian Jones (The Rolling Stones), Jimi Hendrix, Janis Joplin, Arlester ‘Dyke' Christian (van Dyke and the Blazers), Jim Morrison (The Doors), David Alexander (The Stooges), Pete de Freitas (Echo & the Bunnymen), Kurt Cobain (Nirvana), Richey James Edwards (Manic Street Preachers), Fat Pat, Jeremy Michael Ward (The Mars Volta), Amy Winehouse en jammer genoeg, many others!
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wit, Gunther de - De Club van 27 / world's mythical/ Don't enter. Wit, Gunther de - De Club van 27 / world's mythical/ Don't enter. Wit, Gunther de - De Club van 27 / world's mythical/ Don't enter. Wit, Gunther de - De Club van 27 / world's mythical/ Don't enter. Wit, Gunther de - De Club van 27 / world's mythical/ Don't enter. Wit, Gunther de - De Club van 27 / world's mythical/ Don't enter.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.