Joke J. Hermsen werd op 29 juli 1961 geboren in Middenmeer - Tw

Schrijver:
Titel: Tweeduister
ISBN: 9789029521956
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers de Uitgeverij te Amsterdam uit 2000
Bijzonderheden: Gebonden 22x13 formaat 468 pagina's [harde kaft] Biep exemplaar
Prijs: € 14,75
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Londen 1925. Martha Thompson, dochter van een Britse wetenschapper en een Nederlandse actrice, reist van Amsterdam naar Engeland om meer te weten te komen over de verdwijning van haar vader op de slagvelden van Passchendaele. Een officiële overlijdensakte heeft ze nooit gekregen. Levenstekens evenmin. Naarmate haar onderzoek vordert, raakt ze meer en meer verzeild in de kring van Bloomsbury-schrijvers en -kunstenaars als Virginia Woolf, T.S. Eliot, Vanessa Bell en Marlow Moss.Meer dan ze in sommige gevallen zou willen. Het grenzeloze optimisme van de jaren twintig maakt in de tien jaar die Tweeduister omvat, plaats voor de angst en wanhoop van de jaren dertig. De oorlogsdreiging ontwricht niet alleen de internationale politieke verhoudingen, maar tast ook de relaties van de kunstenaarskoppels aan. Martha, die zelf verstrikt raakt in enkele liefdesaffaires, maakt van dichtbij mee hoe Eliot zijn vrouw aan de kant zet om zijn religieuze obsessie na te kunnen jagen. Ze moet tegelijkertijd toezien hoe de relatie tussen Virginia en Leonard Woolf verschraalt door de manisch-depressieve aandoeningen van Virginia en de jaloezie van Leonard op het succes van zijn vrouw. In deze maalstroom van persoonlijke en politieke ontwikkelingen ontdekt Martha Thompson dat haar vader niet in de loopgraven van België is omgekomen.Tweeduister is een fascinerende en ontluisterende verbeelding van de jaren tussen de twee wereldoorlogen, waarin kunst wordt geconfronteerd met engagement, liefde met religie, geweld met pacifisme.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joke J. Hermsen werd op 29 juli 1961 geboren in Middenmeer - Tweeduister Joke J. Hermsen werd op 29 juli 1961 geboren in Middenmeer - Tweeduister Joke J. Hermsen werd op 29 juli 1961 geboren in Middenmeer - Tweeduister

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.