Berkhof, H. (prof.dr./ds.) - DE MENS ONDERWEG. Een christelijk

Schrijver:
Titel: DE MENS ONDERWEG. Een christelijke mensbeschouwing. (Kerk en Wereldreeks Onder redactie van dr. F. Boerwinkel en dr. J.M. van Veen, no. 5)
ISBN: n.v.t.
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekencentrum 's- Gravenhage 1960/ 1963 derde druk
Bijzonderheden: Softcover, paperback. Ingenaaid. Met stofomslag. Pg's. 127. Conditie: goed, met de gebruikelijke spoortjes van gebruik (expl. de stofomslag).
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 6,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Prof.dr.H. Berkhof (Appeltern,11.06.1914 -Leiderdorp, 17.12.1995).
Na predikant in de Ned. Herv. Kerk te zijn geweest in Lemele (1938), Zeist 1944-1950 werd hij benoemd tot hoogleraar vanwege de NHK in Leiden van 1960-1981 (leeropdracht: dogmatiek en bijbelse theologie).
'Berkhof is ongetwijfeld een van de meest invloedrijke en in het buitenland bekende Nederlandse theologen van de 20e eeuw', (E.P. Meijering).

Bij en over dit boek.
'Het eerste hoofdstuk DE MENS ALS SCHEPSEL zet in met de tekening van Jezus als de ware mens, om dan de consequenties daarvan voor de structuur en de bestemming van het mens-zijn te trekken.
het tweede hoofdstuk DE MENS ALS ZONDAAR zet in met de tekening van Jezus' vrijwillige vernedering, omdat in dat licht te spreken over het raadsel van gezonde en haar uitwerking in het mensenleven.
Het derde hoofdstuk DE VERHEERLIJKTE MENS behandelt in het licht van Jezus' verhoging wat dit voor onze toekomst inhoudt en hoe wij daaraan deel krijgen.Het slothoofdstuk DE MENS ONDERWEG behandelt voorna-melijk de heiliging van de mens, o.a. wordt geschreven over de fundering en de aspecten van de naastenliefde, waarbij ook de verhouding tot het humanisme ter sprake komt.
In de slotparagraaf DE MENS OP DE DWAALWEG houdt Dr. Berkhof zich bezig met de niet-gelovige mens'.
Verder lezen

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berkhof, H. (prof.dr./ds.) - DE MENS ONDERWEG.  Een christelijke mensbeschouwing. (Kerk en Wereldreeks Onder redactie van dr. F. Boerwinkel en dr. J.M. van Veen, no. 5) Berkhof, H. (prof.dr./ds.) - DE MENS ONDERWEG.  Een christelijke mensbeschouwing. (Kerk en Wereldreeks Onder redactie van dr. F. Boerwinkel en dr. J.M. van Veen, no. 5) Berkhof, H. (prof.dr./ds.) - DE MENS ONDERWEG.  Een christelijke mensbeschouwing. (Kerk en Wereldreeks Onder redactie van dr. F. Boerwinkel en dr. J.M. van Veen, no. 5) Berkhof, H. (prof.dr./ds.) - DE MENS ONDERWEG.  Een christelijke mensbeschouwing. (Kerk en Wereldreeks Onder redactie van dr. F. Boerwinkel en dr. J.M. van Veen, no. 5) Berkhof, H. (prof.dr./ds.) - DE MENS ONDERWEG.  Een christelijke mensbeschouwing. (Kerk en Wereldreeks Onder redactie van dr. F. Boerwinkel en dr. J.M. van Veen, no. 5) Berkhof, H. (prof.dr./ds.) - DE MENS ONDERWEG.  Een christelijke mensbeschouwing. (Kerk en Wereldreeks Onder redactie van dr. F. Boerwinkel en dr. J.M. van Veen, no. 5)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jsgoodbook

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met jsgoodbook
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en jsgoodbook een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jsgoodbook vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • jsgoodbook kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.