Alphenaar, Wim - Vliegvissen in de praktijk

Schrijver:
Titel: Vliegvissen in de praktijk
ISBN: 9789024010318
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Goede Boek, Huizen
Bijzonderheden: Gebonden, 2004, 183 blz. 2e, herziene druk. Met foto's en tekeningen.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek komen de belangrijkste aspecten aan bod van het sportvissen met kunstvliegen, een gespecialiseerde vorm van hengelsport die in Nederland sterk aan populariteit wint. De uitgave geeft een compleet overzicht van het vliegvissen: de meest succesvolle kunstvliegen, vissoorten, hengels, lijnen, de techniek van het vliegvissen, etc. worden uitgebreid beschreven. De uitgave bevat veel tekst en is voornamelijk geïllustreerd met foto's en tekeningen in zwart-wit. Verder enkele kleurenfoto's. De tekeningen zijn instructief en verduidelijken deze vrij complexe vorm van hengelsport in belangrijke mate. Het boek is bedoeld voor sportvissers die willen beginnen met vliegvissen, maar is door zijn compleetheid ook van waarde voor meer ervaren vliegvissers.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alphenaar, Wim - Vliegvissen in de praktijk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.