P. Maurer - Het blijft toch je moeder

Schrijver:
Titel: Het blijft toch je moeder
ISBN: 9789402100181
Taal: Nederlands
Uitgever: Brave New Books
Bijzonderheden: 2013, 149pp, paperback
Prijs: € 13,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
'Het blijft toch je moeder'. Dochters vertellen hun verhaal na een oproep in een artikel. Verhalen van verdriet, afgunst, frustraties, pijn en gebrek aan moederliefde gebundeld. Zij zijn gemanipuleerd, mishandeld, vernederd, maar in staat om te vergeven.

Al zoveel is er geschreven over moeders en toch kan zij het niet laten. 'Het blijft toch je moeder' is geboren uit onvrede en ziet het licht nu Petra alle reacties heeft uitgewerkt, die kwamen op de oproep die zij deed in een artikel in de krant. Zij vroeg dochters om hun (slechte) relatie met hun moeder te beschrijven en met haar te delen. Het aantal reacties was hartverwarmend, de inhoud vaak hartverscheurend. De dochters schreven over afgunst, emotionele schade, manipulatie, incest en angst. Eén dochter was zelfs te vondeling gelegd. Wat bezielt veel moeders toch om hun dochters zo te behandelen. Is het jaloezie, onvrede, een gebrek aan (moeder)gevoelens of moederliefde, waar zij zelf zo naar verlangden. Helemaal begrijpen doe ik het nog steeds niet, maar wat ik wel weet is dat de dochters die mij geschreven hebben, maar ook de dochters die niet geschreven hebben, willen lezen dat ze niet alleen staan verklaart Petra. In haar eigen verhaal spelen verdriet,spanning, maar ook schuldgevoel een grote rol. Petra hoopt dat ook moeders dit boek lezen en zich afvragen hoe zij dit hebben kunnen laten gebeuren. Volgens Lilian, één van de dochters, is er hoop en kans op vergeven.
Verder lezen

Anne's boekwinkel uit Sittard

particulier

Logo Anne's boekwinkel

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P. Maurer - Het blijft toch je moeder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Anne's boekwinkel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Anne's boekwinkel
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Anne's boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Anne's boekwinkel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Anne's boekwinkel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.