Inghels, Maarten - Een landloper op batterijen [Belgica 11]

Schrijver:
Titel: Een landloper op batterijen [Belgica 11]
ISBN: 9789078068914
Taal: Nederlands
Uitgever: Voetnoot, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2012, paperback, 58 p. Absoluut nieuwstaat
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Maarten Inghels (1988) is dichter, schrijver en coördinator van ‘De eenzame uitvaart’ in Antwerpen, een project waarbij dichters gedichten schrijven voor mensen die eenzaam worden begraven, zonder familie of vrienden. Van 2016 tot 2018 is hij de officiële stadsdichter van Antwerpen. In het najaar van 2015 verscheen zijn dichtbundel ‘Nieuwe Rituelen’ die werd genomineerd voor de Herman de Coninckprijs 2016.

Eind 2008 verscheen zijn debuutbundel ‘Tumult’ als zeventiende deeltje in de Sandwich-reeks onder redactie van Gerrit Komrij. Zijn tweede dichtbundel ‘Waakzaam’ verscheen in 2011 en kaartte de impasse aan; in kritische verzen stelde hij vragen bij de revoluties, onze sloganeske identiteitscrisis en de frivoliteitscultuur.
In 2012 verscheen zijn goed onthaalde roman ‘De handel in emotionele goederen’ die opviel vanwege het ‘haarzuiver proza dat van dit boek een onvergetelijke leeservaring maakt’, en het korte verhaal ‘Een landloper op batterijen’.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Inghels, Maarten - Een landloper op batterijen [Belgica 11]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Onrust

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Onrust
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Onrust een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Onrust vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Onrust kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.