C.H. Lindijer - Ouderen ontmoeten

Schrijver:
Titel: Ouderen ontmoeten
ISBN: 9789023904922
Uitgever: Boekencentrum
Bijzonderheden: Goed - Conditie: Goed, paperback, gebroken rug, een paar kleine vlekjes op de bovenkant van het boek, verder gaaf exemplaar
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In onze verouderende samenleving zijn steeds meer contacten met oudere mensen. Dit boek wil helpen om hen op een goede manier te ontmoeten. De auteur doet dit door een beeld te geven van de oudere (60+) generatie van vandaag en door in te gaan op belangrijke thema's rond ouderdom- ouderen en hun kinderen, eenzaamheid, dood, vraag naar zin, geloven, dementie, last van het verleden en bezorgdheid en angst. De behandeling van deze thema's is steeds gericht op de praktijk van de omgang met ouderen. In dit alles verwerkt de auteur de nieuwe inzichten over ouderdom. Hij ziet oud worden als een levensfase met negatieve, maar zeker ook positieve kanten. Ook is er aandacht voor de emancipatie van de oudere mens. Ouderen ontmoeten is geschreven voor vrijwilligers in het pastoraat en voor anderen die een helpend gesprek willen voeren met ouderen. Ook beroepspastores zullen met dit boek hun voordeel kunnen doen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.