Pedro Millar - In het teken van de Umar Missou

Schrijver:
Titel: In het teken van de Umar Missou
Taal: Nederlands
Uitgever: In eigen beheer uitgegeven
Bijzonderheden: Nieuw. 208 pagina's. Uitgegeven in 2004.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Een man wordt wakker aan de rand van een bos. Hij weet niet wie hij is, waar hij vandaan komt, waar hij zich bevindt en al helemaal niet hoe hij daar terecht is gekomen. Ten einde raad gaat hij op zoek naar andere mensen, naar herkenning en vooral naar zichzelf.

Tijdens zijn zoektocht naar zijn verleden, zwerft hij rond in een bizarre wereld en komt hij voor raadselachtige vragen te staan ...

Is hij ontvoert door buitensaardse wezens en op deze planeet zonder geheugen achtergelaten? Heeft hij een reis door de tijd gemaakt? Is dit de toekomst of een heel ver verleden? Is de reaaliteit een droom of de droom juist de realiteit?
Verder lezen

BellenBob's Boeken uit Uden

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pedro Millar - In het teken van de Umar Missou Pedro Millar - In het teken van de Umar Missou

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BellenBob's Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BellenBob's Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BellenBob's Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BellenBob's Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BellenBob's Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.