Phillips, Mark en Jon Chappell - Gitaarspelen voor dummies. 2e

Schrijver:
Titel: Gitaarspelen voor dummies. 2e editie.
ISBN: 9789043013499
Taal: Nederlands
Uitgever: Addison Wesley, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, 2011, 364 blz., 5e druk. Met tekeningen, een index en de bijlage (CD). Enkele vouwtjes. Lichte gebruiksspoortjes onderrand achterkaft.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een zeer uitgebreid, helder geschreven en een compleet lesboek voor de beginnende gitarist, compleet met een interactieve cd-rom met audio en mp3 bestanden en een gebruikersinterface voor MAC en pc. De schrijvers Mark Philips en Jon Chappell zijn beiden gitarist, schrijver en componist met een jarenlange ervaring in de Amerikaanse professionele muziek en uitgeverswereld. Dit boek is in de eerste plaats bedoeld als lesboek voor de aspirant gitarist, maar is ook zeer aan te bevelen voor de wat gevorderde muziekbeoefenaar, omdat alle onderwerpen heel uitgebreid worden behandeld met de nodige grafische en audio (op de cd) voorbeelden.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.