Irma Boom, Niklas Maak en Laurens van den Acker - Renault = Pré

Schrijver:
Titel: Renault = Présent (2016)
Taal: Engels
Uitgever: Groupe Renault Paris
Bijzonderheden: Door Renault in eigen beheer uitgegeven voor een beperkt aantal relaties en was nooit te koop; nog in krimpfolie.
Prijs: € 2 500,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Renault = Presént (2016)
Irma Boom (concept and design), Niklas Maak (text), Laurens van den Acker (commissioner)
Groupe Renault, Paris, 2016
French and English, without page numbers, monochromatic four color offset printed (inline cold foil on paper) with perfect bind PUR binding, softcover, 24cm x 17 cm.

Volledig gedrukt op flinterdun aluminium en in monochrome kleuren. De Duitse journalist Niklas Maak schreef de teksten en de Nederlandse ontwerpster Irma Boom ontwierp en stelde het boek samen op speciaal verzoek van Laurens van den Acker.

Renault = Présent laat de ‘levenscyclus’ zien van een serie auto’s die Van den Acker in de afgelopen zeven jaar ontwierp. Het monumentale verschijnt bij de presentatie van een nieuwe conceptcar van Van den Acker op de autoshow van Parijs: de Renault TreZor.

Boom: 'Het boek gaat over Renault, maar eigenlijk gaat het over de auto als fenomeen. Het is een ontdekkingstocht langs al die fascinerende, bijna pornografische ontwerpdetails. Ik wilde een arty boek maken, mensen verliefd laten worden op de autocultuur. Geen catalogus maken of een geschiedenisboek.'

Présent is volledig gedrukt op metaal - flinterdun aluminium - in monochrome kleuren. 'Het boek is een auto', zegt Van den Acker. 'Dat vind ik er zo goed aan. Het is een object, je kunt het oppakken, het voelt metalig, het ruikt metalig. Ik zag mensen in een reflex vette vingers van de omslag poetsen, zoals je ook bij een auto doet.'

Tijdens het drukprocedé, lamineren, vouwen, vergaren, binden en verpakken is intensief geëxperimenteerd en getest. Het boekblok is feitelijk een blok aluminium. Om deze bladen zo goed mogelijk te binden is gekozen voor een strakke afwerkingsmethode. Binderij Hexspoor in Boxtel tekende voor het bindwerk. Het drukwerk werd verzorgd door de Grafische Groep Matthys te Turnhout.
Verder lezen

Ysselstyn uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Irma Boom, Niklas Maak en Laurens van den Acker - Renault = Présent (2016) Irma Boom, Niklas Maak en Laurens van den Acker - Renault = Présent (2016) Irma Boom, Niklas Maak en Laurens van den Acker - Renault = Présent (2016) Irma Boom, Niklas Maak en Laurens van den Acker - Renault = Présent (2016) Irma Boom, Niklas Maak en Laurens van den Acker - Renault = Présent (2016) Irma Boom, Niklas Maak en Laurens van den Acker - Renault = Présent (2016) Irma Boom, Niklas Maak en Laurens van den Acker - Renault = Présent (2016)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ysselstyn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ysselstyn
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ysselstyn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ysselstyn vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ysselstyn kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.