Ben Rovers - Als helden op reis 9789463011594 Avontuurlijk l

Schrijver:
Titel: Als helden op reis 9789463011594 Avontuurlijk leren in de 21ste eeuw
ISBN: 9789463011594
Taal: Nederlands
Uitgever: Eburon Delft 2017
Bijzonderheden: paperback 108pp. in goede staat
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Avontuurlijk leren is een benadering van onderwijs die studenten confronteert met onbekende en onvoorspelbare omstandigheden. Het laat hen voortdurend nieuwe gebieden betreden waarin ze niet kunnen terugvallen op vertrouwde routines. Studenten ontdekken zo op natuurlijke wijze wat ze te leren hebben. Als het leerproces wordt voorgesteld als een reis dan beschrijft deze vorm van onderwijs een avontuur, waarbij de student als backpacker rondreist en onbekende en onontgonnen werelden ontdekt. Deze vorm van reizen contrasteert met traditioneel onderwijs, dat de student vooral een georganiseerde groepsreis aanbiedt. Hierbij stapt de student in de bus die voor hem is geregeld en voeren gidsen (docenten) hem langs attracties van het studielandschap en leren hem wat belangrijk is en waar hij vooral op moet letten. Avontuurlijk leren gaat uit van het idee dat studenten naar aanleiding van real life opdrachten zelf op pad gaan en zo ontdekken wat ze te leren hebben. De leertrajecten zijn daardoor individueel en dynamisch. De student is volledig verantwoordelijk voor het eigen leerproces, de docent �n de medestudenten ondersteunen hem hierin. Kennisverwerving is niet aanbod-, maar vraaggestuurd. De nadruk ligt op het leervaardig maken van studenten: leren onderweg te zijn is belangrijker dan de bestemming bereiken. Avontuurlijk leren is ontwikkeld door enkele docenten van de Academie voor Algemeen en Financieel Management van Avans Hogeschool. Het doel was en is een vorm van onderwijs ontwikkelen die enerzijds beter past bij wat studenten nodig hebben en anderzijds beter aansluit bij wat praktijken in de 21e eeuw van professionals vragen. Avontuurlijk leren bereidt studenten hier optimaal op voor. Auteur Ben Rovers is onderzoeker/schrijver met jarenlange ervaring in het onderwijs. Hij raakte gefascineerd door nieuwe vormen van onderwijs nadat hij zelf als student in aanraking kwam met transformative learning.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ben Rovers - Als helden op reis    9789463011594 Avontuurlijk leren in de 21ste eeuw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.