Abraham Joshua Heschel, Martin Buber e.a. - Heschel, Abraham Jo

Schrijver:
Titel: Heschel, Abraham Joshua (e.a.)-Parels; Joodse wijsheid voor elke dag (nieuw)
ISBN: 9789043519816
Uitgever:
Bijzonderheden: Parels, Joodse wijsheid voor elke dag, 365 teksten voor de ziel die zijn reis maakt door het leven, o.a. van Abraham Joshua Heschel.  Een dagboek vol inspirerende gedachten van grote schrijvers en denkers uit de Joodse traditie. De gekozen teks...
Prijs: € 6,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Parels, Joodse wijsheid voor elke dag, 365 teksten voor de ziel die zijn reis maakt door het leven, o.a. van Abraham Joshua Heschel. 
Een dagboek vol inspirerende gedachten van grote schrijvers en denkers uit de Joodse traditie. De gekozen teksten spreken niet zozeer het hoofd aan, maar vooral het hart en de ziel. Zo wordt dit dagboek een kleinood voor persoonlijke momenten van inkeer en meditatie.
De citaten zijn met zorg geselecteerd uit het werk van Abraham Joshua Heschel, Martin Buber, Elie Wiesel, Pinchas Lapide en vele anderen. Met name is gekeken naar de praktische toepasbaarheid voor lezers van deze tijd
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Abraham Joshua Heschel, Martin Buber e.a. - Heschel, Abraham Joshua (e.a.)-Parels; Joodse wijsheid voor elke dag (nieuw)