Drs. L. Wüllschleger - Wüllschleger, Drs. L.-Licht over de sta

Schrijver:
Titel: Wüllschleger, Drs. L.-Licht over de stad
ISBN: 9789050301923
Uitgever:
Bijzonderheden: Licht over de stad, meditatieve bijbelstudies over door drs. L. Wüllschleger, hervormd predikant, over de gemeente te Antiochië n.a.v. Handelingen 11-15. De verkondiging van het evangelie onder de heidenen staat in Handelingen centraal. In Jeruz...
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Licht over de stad, meditatieve bijbelstudies over door drs. L. Wüllschleger, hervormd predikant, over de gemeente te Antiochië n.a.v. Handelingen 11-15.
De verkondiging van het evangelie onder de heidenen staat in Handelingen centraal. In Jeruzalem worden de christenen vervolgd; ze vluchten naar Antiochië, waar ze het Woord gaan verspreiden.
Barnabas, een diaspora jood wordt naar Antiochië gezonden als blijk van bemoediging voor de jonge gemeente. Hij erkent dat God zelf daar gewerkt heeft. Barnabas doet aan geloofsverdieping, aan toerusting van de bestaande gemeente. Paulus en Barnabas onderwijzen de gemeente een jaar lang; daarna worden zij geroepen een aanvang te maken met hun zendingsreizen.
Antiochië dient hierbij als uitgangspunt. Gemeente zijn is in deze tijd een marginaal verschijnsel geworden, waarbij t.o.v. het apostolaat een grote matheid is ontstaan. Christenen dienen volgens deze uitgave getuigen te zijn in een levende organische eenheid, geïnspireerd door de liefde van Christus. Bemoedigend is het dat men eenvoudig aan het werk kan gaan om anderen tot zegen te zijn. Vanuit de gemeente in Antiochië is de boodschap duidelijk: Onderwijs in schriftuitleg, bijbelstudie en gebed.
Dit boek is geschikt voor gesprekskringen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Drs. L. Wüllschleger - Wüllschleger, Drs. L.-Licht over de stad