Douglas Preston, Jill Marie Landis, Lee Child, Wladyslaw Szpilman

Schrijver:
Titel: De Codex / De eerste gast / Voltreffer / De Pianist
Taal: Nederlands
Uitgever: Readers Digest
Bijzonderheden: Readers Digest Omnibus 237, 4 boeken in één.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
DE CODEX: Douglas Preston

Maxwell Broodbent, een berucht schatzoeker, heeft altijd de levens van zijn drie zonen proberen te beheersen. Nu hij binnenkort zal sterven, stelt hij ze vanaf een videoband voor een laatste uitdaging: als ze hun erfenis - een
fabelachtige kunstcollectie - willen zeker stellen, zullen ze die eerst moeten zien te vinden. Dat wordt een zoektocht waarbij de broers grote gevaren en ontberingen moeten trotseren als zij in de jungle van Honduras moeten vechten om te overleven.

DE EERSTE GAST: Jill Marie Landis

Tracy Potter dacht dat haar man rijk was. Na zijn dood echter is ze geschokt als ze ontdekt dat het enige dat hij haar heeft nagelaten een verwaarloosd hotel aan de kust is. Verdrietig om zijn bedrog neemt Tracy zich voor om er samen met haar zoontje haar intrek te nemen en een nieuwe start te maken als hotelier. Tegen alle verwachting in duikt er een nieuwe liefde op, die haar hele leven overhoop haalt. Een aanstekelijk boek over een
onverwachte tweede kans.

VOLTREFFER: Lee Child

Voormalig MP Jack Reacher is weer terug in deze nieuwe thriller van Lee Child. Wanneer een sluipschutter vijf mensen in koelen bloede doodschiet, arresteert de politie vrijwel direct een voormalig militair scherpschutter. De bewijzen tegen hem zijn overweldigend. Toch ontkent hij de misdaad. Hij zegt slechts: 'ik wil Jack Reacher spreken.' Hoewel overduidelijk is wie de dader is, begint Reacher aan een genadeloze zoektocht naar gerechtigheid.

DE PIANIST: Wlodyslaw Szpilman

September 1939: Warschau wordt verpletterd door Duitse bommen. De Poolse Omroep onderbreekt zijn uitzending net na de opname van een pianorecital van Chopin. De vertolker is Wladyslaw Szpilman. Hij is Joods. Zes jaar later hervat de Poolse Omroep zijn uitzendingen met juist dit stuk, gespeeld door dezelfde pianist. Op wonderbaarlijke wijze heeft Szpilman de hel van het getto overleefd.

Bron: Readers Digest Omnibus 237
Verder lezen

Kris' Boekencabinet

particulier

Kris' Boekencabinet uit Groningen

Ik verkoop vanuit mijn eigen boekenkasten. Ze raken redelijk vol en op mijn studentenkamer is niet veel ruimte meer. Ik hoop dat ik anderen blij kan maken met mijn boeken!
Verzendkosten in overleg. Ophalen in Groningen is ook mogelijk, stuur dan een berichtje.
Ik verzend via PostNL, DHL, DPD en UPS.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kris' Boekencabinet

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kris' Boekencabinet
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kris' Boekencabinet een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kris' Boekencabinet vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kris' Boekencabinet kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.