Pauwels, Ivo - Stemmingen Geer tPattyn schikt de natuur

Schrijver:
Titel: Stemmingen Geer tPattyn schikt de natuur
ISBN: 9789020937190
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 160pp, Gebonden In uitstekende staat Als Nieuw
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
''Net als bij andere kunstenaars zijn de creaties van bloemschikker en -binder Geert Pattyn voor een groot deel afhankelijk van de stemming waarin hij verkeert. In dit prachtige boek krijgen we het resultaat te zien van deze stemmingen, die beïnvloed worden door het tijdstip en het levensmoment, door persoonlijke gevoelens en ervaringen en door de relaties met de mensen rondom. Zo ontstaan tegenstellingen tussen een boeket, trillend van de ochtenddauw en een spetterende creatie op een zonovergoten dag, tussen de melancholie van de avond en het vuur van de passie.
Een voor een worden de verschillende creaties op een prachtige manier in beeld gebracht door fotografe Isabelle Rottiers en op een sfeerscheppende en vaak spitsvondige manier beschreven door groenauteur Ivo Pauwels. Deze stemmingen werken aanstekelijk en inspirerend voor de lezer. Stemmingen is een boek vol nuances, met alle wispelturigheden van het menselijk gemoed, krachtig en consequent: Geert Pattyn in 'stijl'.''
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pauwels, Ivo - Stemmingen Geer tPattyn schikt de natuur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.