Kirton, Meredith - Ontwerp & Plant / creëer de mooiste tuin

Schrijver:
Titel: Ontwerp & Plant / creëer de mooiste tuin
ISBN: 9789058976116
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: 2006, paperback 440p, Uitstekende Staat Als Nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ontwerp & plant is een fris en inspirerend boek waarin elk aspect van het ontwerpen van tuinen aan bod komt - van grondsoort, klimaat en ligging tot kleur, vorm en textuur. Of je nu begint met niets of werkt vanuit een bestaande situatie, dit boek laat zien hoe je je tuin zó kunt inrichten dat hij volledig past bij je smaak, behoeften en levensstijl. Op basis van vier verschillende uitgangspunten behandelt het boek in totaal twintig tuinstijlen - van wild en natuurlijk tot mediterraan en minimalistisch. Voor elke tuinstijl zijn er suggesties voor beplantingsschema's, decoratie en accessoires. Daarnaast is er veel aandacht voor technieken en speciale klussen en projecten. Ontwerp & plant is de perfecte aanvulling op het zeer succesvolle Spit & snoei. Bij elkaar vormen zij bijna 900 pagina's met alles wat je wilt weten over de tuin
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kirton, Meredith - Ontwerp & Plant / creëer de mooiste tuin

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.