Henk Doppenberg - Getrouwd met voetbal

Schrijver:
Titel: Getrouwd met voetbal
ISBN: 978973816640
Taal: Nederlands
Uitgever: eigen beheer
Bijzonderheden: 275 pagina's
Prijs: € 7,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Getrouwd met voetbal gaat over een gezin met drie jonge kinderen. Vader Kees, moeder Nel en Tom van tien, Rob van acht en Kim van zes. Ze leiden een rustig en zorgeloos leven. Tot Tom gaat voetballen bij DOS en een bovengemiddeld goed spelertje blijkt te zijn.Vader Kees kan namelijk totaal niet met het voetbalsucces van zijn zoon omgaan. Hij doet net of de jongen door zijn voetbalkwaliteiten een totaal ander en vooral belangrijk persoon is geworden, die niets in de weg gelegd mag worden. Natuurlijk denkt het ventje zijn omgeving daar heel anders over en dat zorgt voor heel veel problemen.
Verder lezen

A bit of everything uit Putten

particulier

Logo A bit of everything

A bit of Everything boeken in de breedste zin van het woord. Voor iedereen wel een boek. Verzendkosten als het door de brievenbus past 4.00. Mocht het boek echt te dik zijn dan is het 6,95

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henk Doppenberg - Getrouwd met voetbal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij A bit of everything

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met A bit of everything
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en A bit of everything een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van A bit of everything vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • A bit of everything kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.