Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ds. S. Hoeufft, dr. A. Capadose, ds. G.H. Kersten, gravin M.C. van Hog

Schrijver:
Titel: Capadose, Abraham (e.a.)-Vaccinatie als een vooruitlopen afgewezen (nieuw)
ISBN: 9789077530412
Uitgever:
Bijzonderheden: Vaccinatie als een vooruitlopen afgewezen, een bloemlezing uit eerdere getuigenissen tegen vaccinatie, verzameld uit de geschriften van Capadose, De Cock, Van den Oever, Kersten, Steenblok, Venema en anderen. Met name voor onze jonge mensen, maa...
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Vaccinatie als een vooruitlopen afgewezen, een bloemlezing uit eerdere getuigenissen tegen vaccinatie, verzameld uit de geschriften van Capadose, De Cock, Van den Oever, Kersten, Steenblok, Venema en anderen.
Met name voor onze jonge mensen, maar niet alleen voor hen, zijn ook getuigenissen van Gods kinderen opgenomen uit de praktijk van het leven.
Daarnaast leest u waarom ds. P. Zandt het niet goed vond dat van overheidswege tijdens een uitgebroken besmettelijke ziekte uit oogpunt van besmettingsgevaar de kerken gesloten werden.
Al met al een brochure waarvan de inhoud met het oog op de coronacrisis en het coronavaccinatieprogramma zeer actueel is.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. S. Hoeufft, dr. A. Capadose, ds. G.H. Kersten, gravin M.C. van Hogendorp, ds. H. de Cock, ds. C. van den Oever, dr. C. Steenblok, Evangelist N. Bakker, A. Witte en J. Witte-Welleman, ds. E. Venema, e.a. - Capadose, Abraham (e.a.)-Vaccinatie als een vooruitlopen afgewezen (nieuw)