Cussler, Clive - Sahara / een dirk pitt thriller

Schrijver:
Titel: Sahara / een dirk pitt thriller
ISBN: 9789044310993
Taal: Nederlands
Uitgever: THB
Bijzonderheden: 2004. Paperback. 400 pag. Boek is ongelezen, in perfecte staat.
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
April 1865. De Amerikaanse Burgeroorlog woedt in alle hevigheid. De Texas, een oorlogsschip van de Confederatie, verdwijnt met haar geheime lading spoorloos op zee...

Oktober 1931. De beroemde Australische pilote Kitty Mannock stort neer boven de Sahara en niemand vindt ooit een spoor van haar of haar vliegtuig...

Mei 1996. Op het strand van Alexandrië proberen onbekenden de charmante biochemicus Eva Rojas te vermoorden. Gelukkig is Dirk Pitt in de buurt... De vraag blijft echter: wie wil Eva vermoorden en waarom?

Dirk Pitt raakt verzeild in een ingenieus maar gruwelijk komplot van een meedogenloze Franse industrieel en een Westafrikaanse militaire dictator. Een mysterieuze epidemie en een onvoorstelbaar gifschandaal vormen een directe bedreiging voor al het leven op aarde.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.