Ye Zhaoyan - Nanjin1937

Schrijver:
Titel: Nanjin1937
Taal: Nederlands
Uitgever: AMBO
Bijzonderheden: 2003, Hardcover. Als nieuw.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
China aan de vooravond van de Japanse bezetting van de oude hoofdstad. Tijdens die bezetting werden naar schatting 350.000 Chinezen gedood en 20.000 vrouwen verkracht. Ye Zhaoyan vertelt het verhaal van Ding Wenyu, een verwende en drankzuchtige universitair docent, en zijn liefde voor een veel jongere vrouw, Ren Yuyuan.
Zij trouwt met een piloot, maar zijn liefde blijft. Hij neemt afscheid van zijn decadente bestaan en betuigt haar dagelijks per brief zijn liefde. Wanneer de Japanners naderen en haar huwelijk strandt, komen Yuyuan en Ding dichter tot elkaar. Onder de moeilijkst denkbare omstandigheden begint hun epische liefdesavontuur.
Met Nanjing 1937 heeft Ye Zhaoyan een aangrijpende roman geschreven over liefde in tijden van oorlog. Een prachtige historische roman in de traditie van Dokter Zjivago en Oorlog en Vrede.
Verder lezen

BellenBob's Boeken uit Uden

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ye Zhaoyan - Nanjin1937 Ye Zhaoyan - Nanjin1937

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BellenBob's Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BellenBob's Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BellenBob's Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BellenBob's Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BellenBob's Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.