Schreuder, Bram - Afghanistan, a 25-years' struggle for a bette

Schrijver:
Titel: Afghanistan, a 25-years' struggle for a better life for its people and livestock - The Story of DCA, a small NGO with a large and lasting veterinary programme
ISBN: 9789082385106
Taal: Engels
Uitgever: Stichting DCA-VET, 2015
Bijzonderheden: hardcover, als nieuw
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 5,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek beschrijft hoe een kleine veterinaire NGO met een beperkt budget in 25 jaar kan uitgroeien tot een succesvolle, breed gewaardeerde organisatie met een grote impact. Plaats van handeling is Afghanistan, waar de NGO werkt aan een effectief veterinair systeem om de gezondheid en de productie van het lokale vee te verbeteren. Het boek beslaat de periode beginnend bij de oprichting van de organisatie kort na de Sovjet bezetting van Afghanistan, eind 1979, tot en met 2013, een jaar voor de terugtrekking van de ISAF troepen uit het land.
Het verhaal van de NGO gaat hand-in-hand met de strijd van de Afghaanse bevolking om zich staande te houden tijdens de brute Sovjet bezetting, de vrijheidsstrijd geleid door de Mujahideen en de daarop volgende interne conflicten, de onderdrukking door de Taliban eind jaren ’90 en de wederopbouw van het land sinds 2001. Dit boek beschrijft de geschiedenis van binnenuit en beziet de wereld van de ontwikkelingshulp door de ogen van een NGO die haar weg moet zien te vinden in de wirwar van grote internationale donoren en een uiteengevallen Afghaanse regering, die langzaam haar rol weer heeft opgepakt na 9/11.
Het boek is rijk geïllustreerd met meer dan 300 foto’s: mooie sfeerimpressies van het leven op het Afghaanse platteland en van 25 jaar veterinaire wederopbouw.
Bram Schreuder, de eerste auteur en samensteller van het boek, raakte betrokken bij Afghanistan in het begin van 1970, toen hij als jonge veterinair werkte in een FAO-project in het noordelijk deel van het land. Gedurende de afgelopen 25 jaar, de periode die deze publicatie beslaat, reisde hij meer dan 50 keer voor korte missies naar Afghanistan en Pakistan.
Verder lezen

Antiquariaat Fasol uit Gouda

zakelijk

Logo Antiquariaat Fasol

Pakketten worden op vrijdag en zaterdag bij de koerier aangeboden.
Bezoek onze website voor meer informatie over onze activiteiten.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schreuder, Bram - Afghanistan, a 25-years' struggle for a better life for its people and livestock - The Story of DCA, a small NGO with a large and lasting veterinary programme

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Antiquariaat Fasol

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Antiquariaat Fasol
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Antiquariaat Fasol
    Kamer van Koophandel nummer: 75948362
    NL003029199B05
    https://www.fasol.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Antiquariaat Fasol een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiquariaat Fasol vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Antiquariaat Fasol kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.